123bied kortingscode

123bied kortingscode

123bied kortingscode 123Bied.nl is een veilingsite die het mogelijk maakt om interessante producten voor een zeer lage prijs aan te schaffen en tegelijk voor een spannende belevenis zorgt. Meedoen is vrij eenvoudig. Je meld je aan via de website, activeert je account en ontvangt 5 Bied-credits gratis. Ook bestaat er een mogelijkheid om meer gratis Bied-credits te ontvangen. Het aanmelden is vrijblijvend en zonder verplichtingen of kosten.

Omdat een veilingsite in begin nogal verwarrend kan zijn, bied 123Bied.nl de mogelijkheid om eerst een beetje te oefenen met het veilen op extra Bied-crediets. Je kunt natuurlijk ook gelijk voor je favoriete product gaan.
De producten die er geveild worden zijn nieuwe producten origineel verpakt en met garantie. Denk daarbij aan de nieuwste smartphones, laptops, tablets, gameconsoles, TV’s en camera’s. Maar ook andere huishoudelijke apparatuur, games en cadeaubonnen zijn er te vinden.

Bij 123Bied.nl gaat het erom om de veiling te winnen. Dat doe je door de laatste bieder te zijn met het hoogste bod. Er zijn vier verschillende soorten veilingen, maar de standaardveiling is de 1 Cent veiling. Dat houdt in dat het bod telkens met 1 cent omhoog gaat en er bij elk bod een aantal seconden aan de tijd worden toegevoegd. Dus als de tijd bijna afgelopen is kan je snel nog het bod verhogen en zo meer kans maken op het winnen van de veiling. Je vind op de site ook een aantal tips die je helpen om een strategie te ontwikkelen voor het beste resultaat.

Als je de veiling gewonnen hebt, kan je het product voor de gewonnen prijs kopen, ook kun je de ingezette Bied-credits gebruiken voor nog meer korting. Er is echter geen verplichting om het artikel te kopen, je hebt 7 dagen de tijd om te besluiten of je het echt wilt hebben. Voor wie niet gewonnen heeft, maar wel mee heeft gedaan, is er een optie om de Bied-credits niet verloren te laten gaan. Je ontvangt bij aankoop van het product, per ingezette bied een korting van 40 cent.

Bied-credits aanschaffen is veilig en eenvoudig. Je kunt betalen via IDeal, PayPal, MrCash en PaySafecard. Bij de aanschaf van het eerste pakket ontvang je een aantrekkelijke bonus. Voor de rest zijn alle pakketten hetzelfde, maar hoe groter het pakket is welk je aanschaft hoe goedkoper de bieds worden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen