112supplies kortingscode

112supplies kortingscode

112supllies kortingscode Over de website 112supplies.nl
Op de website 112supplies.nl kun je heel veel verschillende telecom accessoires kopen. De producten variëren van complete telefoons en Ipads tot geheugenkaartjes of inkt. Eigenlijk kun je hier alles wat met telefonie en computers te maken heeft bestellen.

Overzichtelijkheid
De website heeft een professionele uitstraling, er is geen spam en het ziet er ook niet te druk uit. Als je op de website komt zie je meteen een aantal categorieën waar je op kunt klikken. Op deze manier kun je snel vinden waar je naar op zoek bent. Ook is er een zoekbalkje waar je makkelijk in kunt typen wat je zoekt. In het midden van de website vindt je een aantal producten die waarschijnlijk het meest in trek zijn. Onder aan de website kun je nog informatie over je printer invoeren om zo snel de juiste inkt te kunnen bestellen.

Veiligheid
Op het startscherm van de website zie je bovenaan al iets over partners en over de verschillende mogelijkheden die er zijn om te betalen. Je kunt op de website 112supplies.nl bijvoorbeeld betalen met Ideal, PayPal of creditcard. Onder aan de website vindt je de contactgegevens van de klantenservice. Als je op contact klikt wordt je meteen doorgelinkt naar een schermpje waar je je eventuele vraag kunt stellen.

Verzending
Als je op de website terecht komt zie je meteen al een aantal dingen met betrekking tot de verzending van de producten. Er staat bijvoorbeeld dat als je voor 17:00 uur bestelt, je het product de volgende dag in huis hebt. De verzendkosten worden hier ook meteen aangegeven, deze bedragen 4,95. Je kunt een product alleen retour doen als hij ongeopend is of als iets echt stuk is. Er wordt op de website ook duidelijk uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen